Selvi Halı ile Yazlık Halı Modellerini Keşfedin!

29-06-2021 15:06
Selvi Halı ile Yazlık Halı Modellerini Keşfedin!

Yazın sıcak havaların yoğun etkisinden dolayı kalın, yünlü, sıcak tutan halı modelleri tercih edilmemektedir. Ayağınızın altından kaymayacak, ince yazlık halı modellerini Selvi Halı’nın zengin halı koleksiyonda bulabilirsiniz. Birbirinden farklı modellerin yer aldığı markamız, yaşam alanınız için en uygun modeli bulmanıza yardımcı oluyor.

Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olan halılar, Selvi’nin sektör tecrübesi ile buluşuyor. Sıcak havalarda tercih edilmek üzere kilim benzeri ince halılar tercih edilmektedir. Yazlık halılar ince oldukları için daha kolay bir şekilde temizlenebilmektedir.

Halı modeline göre temizlik yapacağınız bu ürünlerden bazıları makineye atılarak da yıkanabilmektedir. İnce, kaymaz dokusu ile daha kolay değerlendirilen bu modeller daha çok yazlık evlerde tercih edilmektedirler. Evinizin dokusuna uygun modeli tercih ederek, yaşam alanınızı renkli bir konuma getirebilirsiniz.

Yaz döneminde sıcak havaların yoğun etkisinden kurtulabilmek için hepimiz pencerelerimizi, bahçemizi açık bırakırız. Durum böyle olunca halıların kirlenmesi, tozlanması kaçınılmazdır. İnce modeller sayesinde halının üstündeki tozu süpürerek daha pratik bir temizlik yöntemini tercih edebilirsiniz. İnce halıların temizlenme durumu kışın tercih edilen kalın ve yünlü halılara göre daha kolaydır.

Yazlık Halı Nedir?

Mevsimlik halı modelleri iklimlere göre değişiklik göstermektedir. Kışın tercih edilen halı tipi yazın tercih edilmemektedir. Soğuk havalarının keskin etkisinden kurtulmak için kışın daha kalın, sıcak tutan halı modelleri tercih edilirken, yazın; serin, ince modeller kullanılır.

Yazın enerjisini evinize taşıyacak olan ince halı modelleri, Selvi Halı’nın geniş koleksiyonu ile buluşuyor. Birbirinden farklı halı modelleri sıcak yaz günlerinde yaşam alanınızı renklendiriyor.

Yazın tercih edilen yazlık halılar, mevsim yapısına uygun olması açısından ince olarak tercih edilmektedir. Bu kategori altında sunulan modeller daha çok kilim benzeri halılardır. Bulunduğu alanda fazla yer kaplamayan kilimler, yazın vazgeçilmez tercihleri arasında bulunmaktadır.

Kilim;

·El dokuması kilim ve makine dokuması kilim olarak farklılık göstermektedir.

·Bu tip halıları yaşam alanınızın her yerinde değerlendirebilirsiniz.

·İnce el dokuması yün kilim modelleri bulunmaktadır.

·Kilimlerin; düz, desenli, retro, patchwork, vintage gibi farklı modelleri bulunmaktadır.

 

Farklı tarzlarda sunulan kilim modelleri yazın değerlendireceğiniz modeller arasında yer almaktadır. Kullanım kolaylığı, ince dokusu, zengin ürün çeşitliliği ile Selvi’nin modellerini inceleyebilirsiniz.

Klasik kilim modelleri antik görüneme sahip oldukları için evinize retro bir hava katar. Geçmiş esintilerinin modern yorum ile bütünleştiği bu dönemde, klasik kilim modellerini tercih ederek yaşam alanınıza nostaljik bir hava katabilirsiniz.

Halı seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken başlıklar bulunuyor. Seçim yapmadan önce mutlaka bulunduğunuz mekana uygun alternatifleri belirlemelisiniz. Yaz için tercihte bulunacağınızdan zemini kaplayan halılar yerine, daha ince modelleri tercih etmelisiniz.

Vintage Halı

Anadolu halılarına eskitme görüntüsü verilerek tasarlanan vintage halılar ince dokusundan dolayı yazın tercih edilen halı modelleri arasında yer almaktadır.

Kilim gibi ince bir dokuya sahip olan vintage halılar;

·Hav yüzeyi tıraşlanmış,

·%100 yün

·El dokuması,

·Eskitme görüntüsü ile geçmişin izlerini yansıtan, uzun zaman kullanabileceğiniz

·Kısa tüylü, ince olarak üretilen halı modelidir.

Vintage halılar, sentetik malzeme içermemesi ile ön plana çıkmaktadır. En çok tercih edilen modeller arasında yer alan bu halılar; organik, daha çok kişiye özel üretilmektedir.

Halı Seçiminde;

  • Eşya kalabalığınız ve desen yoğunluğunuz varsa düz halıları kullanmalısınız.
  • Seçeceğiniz halı modeli ile evinizin genel dekorasyonuyla uyumlu olmalıdır.
  • Eğer bulunduğunuz ortam aydınlık fazla ışık alıyorsa daha soğuk renklere yönelmelisiniz.
  • Halı rengi seçerken, rengin yaşadığınız ortama uygun olması gerekmektedir.
  • Kilim tarzı ince halılar yaz aylarının vazgeçilmez tercihleri arasında bulunmaktadır.

Yazlık Halı Fiyatları

Bütçenize uygun halı seçmenizde sizlere yardımcı oluyoruz. Dilerseniz mağazalarımızı ziyaret ederek satış danışmanlarımızdan bilgi alabilir, dilerseniz de web sitemiz üzerinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İstediğiniz model ve yapıya sahip olan ürün çeşitliliğimiz ile yaşam alanınıza en uygun halı seçimini yapmanıza yardımcı oluyoruz.

Yazlık halılar daha ince dokuya sahip oldukları için fiyat olarak daha uygundurlar. Bütçenizi sarsmayacak uygun halı seçenekleri ile yaşam alanınızı renklendirebilirsiniz.

Yazlık Halı Seçimini Neye Göre Yapmalısınız?

Yazlık halı seçini yaparken belli başlı şeylere dikkat etmelisiniz. Dekorasyonun tamamlayıcı parçalarından biri olan halı tercihleri, mevsim geçişlerine göre değişiklik göstermektedir. Farklı modellerin yer aldığı ürün kategorilerimizi, aradığınız özelliklere göre değerlendirebilirsiniz. Farklı ürün gruplarımız, bulunduğunuz mekana en uygun seçimi yapmanızı sağlayacak.

Belirlediğiniz kriterlere göre evinizi istediğiniz havaya sokabilirsiniz. Halı seçimi yaparken bulunduğunuz mevsime dikkat etmelisiniz.

Bunların yanı sıra;

·Bulunduğunuz mekana en uygun renk ve desen hangisidir,

·Ne tarz halı modellerinden hoşlanıyorsunuz,

·Evcil hayvanınız var mı?

·Kalabalık çocuklu bir evde misiniz, yoksa minimal bir ortam mı?

·Herhangi bir alerjiniz var mı? Bu tarz başlıklara dikkat ederek halı seçiminizi gerçekleştirmelisiniz.

Doğru yapılan halı tercihi rahatlamanızı sağlayarak, konforlu bir yaşam sürmenize yardımcı olacaktır. Yaz sıcaklarından arınacağınız, ayak tabanlarınızı serin tutmanıza yardım edecek yazlık halı modelleri ile sizlere yardımcı oluyoruz. Yaz aylarının vazgeçilmez tercihleri arasında yer alan ince halılar, kaliteli bir yaşam alanı sunuyor.

Halı sektörünün her mekana, sezona, ihtiyaca yönelik sunduğu model çeşitliliği müşteri beklentilerini karşılamaya yönelik tasarlanmaktadır. Yazlık halı modelleri de tamamen tüketicinin isteklerini karşılamaya yönelik olarak geliştirilmektedir. Son dönemlerin popüler tercihleri arasında yer alan yazlık halı seçimlerinden size uygun olanı araştırma yaparak bulabilirsiniz.Ferah bir ortama sahip olmanın alternatif yollarından biri halı tercihinden geçmektedir.

Yaz için doğru halı seçimini yapmak istiyorsanız Selvi Halı’nın ürünlerini inceleyebilirsiniz. Geniş ürün yelpazemiz, sektör tecrübemiz ile müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.