Vintage Halı ve Özellikleri

10-04-2021 15:17
Vintage Halı ve Özellikleri

Vintage Halı (Eskitme Halı)

Vintage halılar, geçmişin hikayesini günümüze yansıtan halı modelleridir. Vintage halılar son dönemlerde ön plana çıkarak, herkesin tercih etmeye başladığı halı modelleri arasında yer almaya başladı. Eskitme görüntüsü ile geçmişi yansıtan halılar, günümüzde modernleştirilerek alıcıların beğenisine sunuluyor.

Vintage Halı Nedir?

Vintage kelimesi eski dönemlere ait eşyaların, günümüz fikirleri ile birleştirilerek kullanılmasını ifade ediyor. Son zamanlarda karşımıza daha çok çıkmaya başlayan bu kelime pek çok alanda tercih ediliyor. Kıyafet ve eşyalarda yaygın olarak kullanılan kelime, seri üretim olmadığından dolayı el işçiliği ile işlenmektedir. Vintage parçaların en önemli özelliklerinden biri özgün aynı zamanda eşinin olmamasıdır.

Anadolu halılarına eskitme dokusu verilerek, modern bir görünüme kavuşturulması sonucu ortaya çıkan halıya vintage halı denir. Özel renk ve desenler ile yüzyılların hikayesini halıya yansıtan vintage halılar günümüzde tekrardan hayat buluyor. Bu halı modelleri retro ve rustik tarzda döşenen evlerin dekorasyonunda tercih edilmektedir.

Eski zamana duyulan özlemin artması ile ortaya çıkan vintage modası pek çok sektörde olduğu gibi halı sektöründe de ön plana çıkamaya başladı. Ev dekorasyonun vazgeçilmez ögeleri arasında yer alan halılar, dönemin dinamiklerinden faydalanarak güncel modayı evinize taşıyor. Son zamanlarda halı modelleri arasında ön plana çıkan vintage halı modelleri ile evinizi istediğiniz görünüme kavuşturabilirsiniz.

Ev tekstilinin en önemli detaylarından biri olan halılar, ufak bir dokunuş ile evinizin havasını değiştiriyor. Vintage halılar ise geçmişin izlerini evinde taşımak isteyenlerin tercih etmek isteyeceği halı modelleri arasında yer alıyor.

 

Vintage Halı Nasıl Üretilir?

Anadolu halılarına eskitme görüntüsü verilerek modernleştirilen vintage halılar belli aşamalardan geçerek müşterilerin beğenisine sunuluyor.Hav yüksekliği tıraşlanarak kısaltılan halılar %100 doğal yünden dokunuyor.

Kısa tüylü, ince olarak üretilen halılar kilim görüntüsü taşımaktadır. Evinizde sergilediğinizde herhangi bir kayganlığına sebep olmayacak vintage halılar, sabit bir şekilde durmaktadır. Sade ve modern bir tarzınız varsa vintage halılar tam size göre!

Vintage Halı Neden Tercih Ediliyor?

El dokuması olarak üretilen vintage halılar %100 doğal yünden dokunmaktadır. Sentetik malzeme içermemesi ile ön plana çıkan bu halı modelleri son zamanların en çok tercih edilen türler arasında yer almaktadır. Organik, daha çok kişiye özel üretilen bu halılar uzun ömürlü oldukları için tercih edilmektedir.

Geçmişe dönüşün trend olduğu bu zaman diliminde vintage halılara ilgi artmaya başlamıştır. Tek renk kullanıldığı için sade ve modern bir görümüm sunan bu halılar sadeliği sevenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Modern görünüme sahip, sade fakat iddialı bir halı modeli arıyorsanız vintage halıları tercih edebilirsiniz. Bu halılar; uygun fiyatları, ev dekorasyonunda yarattığı ince detayları ile evinizin tamamlayıcı unsurları arasında yer alacak!

Halı markalarının kendine özgü tasarım anlayışı ile satışa sunduğu vintage halıların çoğunluğu el işçiliği ve yüksek kaliteli malzemeleri ile üretilmektedir. Halı fiyatlarını karşılaştırarak bütçenize ve evinize en uygun halıyı bulabilirsiniz.

El Dokuması Halılar

El dokuması olarak üretilen bu halı modelleri belirli üretim aşamasından geçiyor. Öncelikle hav yüksekliğinin tıraşlanarak kısaltılan halılar daha sonra kök boyası ile boyanmaktadır. Halılar rengine ve desenine göre değişiklik göstermektedir. Bazı halıların deseni alttan görünürken, bazı halıların deseni tamamen yok olmaktadır. Bundan dolayı her vintage halı birbirinden farklılık göstermektedir.

Tüm vintage halılar ayrı ayrı üretildiği için fabrikasyon halılar gibi aynı renk ve desende üretilmemektedir. Tek tek üretilen bu halılar isteğe bağlı olarak çoklu bir şekilde de üretilebilmektedir. Seçimine karar verdiğiniz vintage halı modeli için özel sipariş verebilir, istenilen renk, ebat ve desene sahip olabilirsiniz. Son zamanların en çok tercih edilen trendleri arasında yer alan vintage halılara ilgi git gide artıyor.

Vintage Halıları Kimler Tercih Ediyor?

Diğer halılardan farklı özelliklere sahip olan vintage halılar belli başlı özelliklerinden dolayı farklı kişiler tarafından tercih edilebiliyor. Vintage Halıların;

·El dokuması olması,

·%100 doğal yünden dokunması,

·Kilim gibi ince olması,

·Şık, modern, ekonomik olması,

·Vintage halı fiyatları,

·Uygun fiyatlar,

·Tıraşlanmış kısa hav yüksekliğinden dolayı hav vermemesi,

·Tüy dökmeme, toz tutmama gibi özelliğe sahip olması bu halıların tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır.

Geçmişin esintisini taşıyan modern halılara sahip olmak istiyorsanız, vintage koleksiyonumuzu inceleyebilirsiniz. Ev dekorasyonunda tamamlayıcı detay olacak halı seçeneklerimiz ile size birbirinden özel modeller sunuyoruz.

Vintage Halı Modelleri

Vintage halı modellerini inceleyerek evinizin dekorasyonuna uygun halıyı seçebilirsiniz. Anadolu halılarına eskitme görüntüsü verilerek tasarlanan vintage halıların pek çok modeli bulunuyor. Evinizin her köşesinde değerlendirebileceğiniz, kilim gibi ince halılara sahip olabilirsiniz.

Kaliteli ve organik yapısı ile ön plana çıkan halı modelleri tek ve düz bir renk olarak karşımıza çıkıyor. Sade ve modern dekorasyon tarzını sevenlerin tercih edeceği halı modelleri ile evinizin dekorunu tamamlayacaksınız!

Sade ve şık görünümü ile ev döşeyenlerin tercih ettiği halı modelleri arasında yer alan vintage halılar, geçmişin hikayesini evinize yansıtıyor. Bütçenize uygun modeller ile organik bir halıya sahip olmak istiyorsanız Selvi Halı’nın vintage (eskitme halı) modellerini inceleyebilirsiniz!

Vintage Halı Fiyatları

Vintage halı fiyatları özel üretim olmasına rağmen uygun fiyatlar ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Uygun fiyatlı el dokuması halılar son zamanların en çok tercih edilen halı modelleri arasında yer alıyor. Ekonomik fiyatlı, şık bir halıya sahip olmak istiyorsanız vintage halıları tercih edebilirsiniz.

Güvenilir bir şekilde müşterilere teslim edilen halılar, fotoğraflarda görüldüğü gibi teslim edilmektedir. Siz de Selvi Halı’nın güvencesinden faydalanarak bütçenize en uygun halıyı seçebilirsiniz.

Vintage Halı Markaları

Tıraşlanmış kısa hav yüksekliğinden dolayı, tüy dökmeyen, toz tutmayan vintage halı markaları ile ev tekstilinin en öneli aksesuarlarından birini, halınızı tamamlayacaksınız. Vintage halı modellerini web sitemiz üzerinden inceleyerek, evinize en uygun halıyı seçebilir, Selvi Halı’nın sunduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

En Ucuz Vintage Halı Modelleri ve Fiyatları

Vintage halı fiyatları özel tasarım olmasına rağmen uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. El dokuması olarak %100 doğal yünden dokunan halılar kişiye özel olarak üretilmektedir. Genelde tek renk, tek model olarak eskitme tarzında tekstil piyasasına sunulan vintage halıları modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Geçmişin hikayesini, modern bir şekilde eviniz herhangi bir köşesinde taşıyabilirsiniz. Kilim gibi ince bir dokuya sahip olan vintage halılar, evinizin en dekoratif aksesuarlarından biri olacak!

Vintage halı modellerini web sitemiz üzerinden inceleyebilir, güvenilir bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Selvi Halı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, en güvenilir şekilde alışveriş yapmanızı sağlıyor.

Renk ve Desenler ile Vintage Halılar

Vintage halı modelleri ile zamanı geriye sarın! Özgün tasarımlı, eskitme görünüme sahip olan bu halıların detayında birçok hikaye bulabileceksiniz. Tek bir rengin eskitilmesi olarak karşınıza çıktığı gibi, renk geçişlerinin yer aldığı karma desenlerle de göre bilirsiniz.

Kök boya ile boyanan vintage halılar birbirinden farklı olabilir. Özgün üretim sonucunda ortaya çıkan tasarım halılar ile kendi evinizin hikayesini tamamlayabilirsiniz. Farklı renk ve modeller seçenekleri sunan koleksiyonumuzu müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.